Kwaliteitsmerken met grotere maten

Boetiek Liliane biedt kwaliteitsmerken in Aalter uit binnen- en buitenland voor modebewuste vrouwen met een maatje meer. U kunt kiezen uit toonaangevende collecties van bekende merken, geïnspireerd op de laatste trends.

De top van de modelabels

De Belgische merken Andres X-Line, Alliance en Natan+ bieden topmode van eigen bodem. Voor Duitse klasse kunt u rekenen op de ontwerpers van Brax, Raphaela, Sempre Piu, Elena Grunert, Sandra Portelli en anderen. De mooiste stoffen en prints vindt u in de Italiaanse collecties van onder andere Domina, Marina Rinaldi en Elena Miro.

Onderaan vindt u ze allemaal op een rijtje. Om de collectie van een bepaald merk meer in detail te bekijken, kunt u op het logo klikken.

Uw vertrouwde modespecialist

De kwaliteitsmerken van Boetiek Liliane hebben de ideale dameskledij voor een stijlvolle vrouw die kritisch is en graag van outfit verandert. In het aanbod ‘maatje meer’ zijn dit de meest vooraanstaande merken. De kleding legt de accenten op de juiste plaats en verdoezelt andere delen.

Meer weten over kwaliteitsmerken

Breng daarom snel nog een bezoek aan Boetiek Liliane in Aalter, dé winkel met kwaliteitsmerken voor een maatje meer in Oost-Vlaanderen. Of neem contact als u nog vragen heeft of meer informatie wil. Bekijk zeker ook de nieuwste promoties.